Geek Brigade Sommar Webb TV - Avsnitt 1

Hej!

Första avsnittet blev försenat. Vi hade alla möjliga tekniska problem. Men tillslut fick vi låna två stycken kameror. Kvalitén blev inte bra. Men det duger väl för första gången. Sen att släcka ner rummet när vi spelade var väl inte någon super smart idé!

Hursomhelst, Nu är den uppe i alla fall, och vi spelar Project Zero 2 : Crimson Butterfly.


Geek Brigade - Sommar Podcast - Avsnitt 1 - Project Zero 2 from Geek Brigade on Vimeo.


Kommentarer
Postat av: aeone

Tjena, snubblade in här via gameplayer. Tycker det är ett bra intiativ ni gör, och jag ser att det kan bli riktigt bra i framtiden. Första avsnittet var väl okej. Men som ni skrev, släcka ner ljuset gjorde det svårt att se vad som hände.



Sen tycker jag att ni kan ha lägre volym på TVn! Annars, smart budget lösning på att filma er och TV! funkade ju faktiskt bra!

2009-05-21 @ 22:46:14
Postat av: Petter / Geek Brigade

Tjenare, kul att du gillade det! Som vi skrev vi hade mycket problem med själva inspelningen. Sedan så rummet vi satt i är inte speciellt stort. Därför filmade vi TVn från sidan.



Men vi har fixat en ny lokal, men en stor HD tv. Så vi ska försöka filma direkt in i TV till nästa avsnitt, och framförallt gör allt ljusare. Men ja, vi tänkte väl inte så mycket.



Vi täntke Skräckspel = mörkt :]

2009-05-21 @ 22:51:16
Postat av: Hatchet Harry

Tjena, Hatchet Harry här, awesome blogg man kan sitta och såga/hylla spel på.



Efter att ha sett podcasten så ser det ganska så epa ut Project Zero. Gubben i lådan javisst, det glömmer man inte från Condemned direkt men att fota spöken? Luigis mansion kändes häftigare med dammsugare. Man kanske har lite våldsbegär när det gäller spel och gubbar som skrämmer skiten ur en men jag hade inte pallat fota mig till seger. Ge mig en Jenna Jameson rulle jag kan handtralla till istället.



Best comment under podcasten: "Vem säger sitt systers namn när man dör??"...... "Jaa inte jag iaf, jag har ingen syster".... "Inte jag heller..."

2009-05-21 @ 23:56:32
Postat av: Petter / Geek Brigade

Hai Hatchet Harry! haha.



Du måste ge project zero en ärlig chans, och inte bry dig om oss fula tre nördar som sabbar det! Grymt svinigt att lira ensam. Spelet bygger iofs helt på själva stämningen och inte direkt på något slags actionsystem.



Kameran känns ju lite B film. Men bara att sluka upp sanningen om att den ska vara där och köra igenom spelet!

2009-05-22 @ 00:07:52
Postat av: Hatchet Harry

Jag bajsar på det.

2009-05-22 @ 00:16:19
Postat av: Petter / Geek Brigade

Jag bajsar på metal gear solid!



OUCH!













nee. det gör jag ju inte

2009-05-22 @ 01:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0